Ajtó-Zármentő Kft
Non-Stop zárcsere, ajtónyitás, zárnyitás Budapest

Ajtózár és zárcsere Budapest területén

 

Zárszerelő szakembereink több mint 20 esztendeje foglalkoznak biztonságtechnikával. Felkészültségük, szakmai tapasztalatuk és tudásuk naprakészen tartása mellett valamennyien leinformálható, megbízható zárszerelő technikusok, miként cégünk is ellenőrizhető rendőrségi referenciákkal rendelkezik. Cégünk 100%-ban MAGYAR tulajdonú.

Cégünket 20 évvel ezelőtt hoztuk létre, mely egységében nem más, mint az ország legjobbjai közé tartozó biztonságtechnikai szakemberek összefogása.

Saját tapasztalataink voltak a legnagyobb inspiratív hatással, amikor úgy döntöttünk fiatalon, hogy megtanuljuk a szakma valamennyi fortélyát, hiszen hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy akkoriban nem zártuk ki magunkat egyszer sem otthonról. Kizártuk...

Ellenben elképesztően izgalmasank tűnt a folyamat, ahogyan a szakember pillanatok alatt kinyitotta az ajtót.

Van, aki az autók, vagy számítógépek szerelmese lesz egy életre. Minket a zárak működésének a tudománya nyűgöz le!

 

Célunk, hogy bármilyen zárszerkezeteket érintő probléma felmerültekor ügyfeleink segítségére tudjunk sietni, s a problémát a lehető legrövidebb idő alatt, precízen roncsolás nélkül tudjuk megoldani.

 

Mindebben segítségünkre van komoly szakmai tapasztalatunk és ebben a témakörben sem éppen elhanyagolható rutin mellett korszerű eszközparkunk is.

 

Mind a műszaki, mind az elektronikus ajtónyitás profilunkhoz tartozik, így hívhat bennünket, ha véletlenül kizárta magát, elhagyta a kulcsot, esetleg beletörte azt a zárba, vagy elfelejtette volna elektronikus biztonsági rendszerének kódját.

 

Ajtózár vagy zárcsere bővebb információk itt! Kattintson ide a részletekért!