Biztonsági ajtózár elérhető áron a gyártótól Budapest környékén
Profi biztonsági ajtók egyedi méretre gyártva. Ajtózár és zárcsere Budapest.

Ajtózár és zárcsere Budapest területén

Biztonsági ajtó elérhető áron gyártótól!

 

12 ponton záródó biztonsági bejárati ajtó. Alkalmas lakások, irodák, pénztárhelyiségek bejárati ajtajaként, mindenhol, ahol a biztonságos és reprezentatív kivitelű helyiség vagy épületlezárást biztosítani kell. Az ajtó esztétikus kivitelét a faburkolat biztosítja, az ajtó zárt helyzetében a fémszerkezet nem látható. Bármilyen falszerkezetbe utólag is beépíthető, sárgaréz kilinccsel, nagy látómezejű kitekintővel szállítjuk.

 

Ajtózár, zárcsere BudapestAjtózár, zárcsere Budapest

Technikai jellemzők:

Fémszerkezet:

  • Az ajtótok és lap kereteleme 2 mm vastag hajlított acéllemez profil.
  • Az ajtólap teljes felületét 2 mm vastag acéllemez takarja, belülről 40x40x2 mm-es csőprofil megerősítéssel.
  • Az acéllemezlap mögött helyezkedik el a központi zár, amely további két, szintén rúddal záródó zárszerkezetet vezérel. A pánt felőli oldalon öt acélrudat építünk be, amelyek az ajtó becsukódásakor zárnak.
  • A könnyed és hangtalan mûködést a pántokba épített nyomcsapágyak teszik lehetővé.

Zárszerkezet:

Az ajtó 12 ponton záródik. A tökéletes biztonságot egy Cisa kéttollú, páncélszekrény-rendszerű, újrakódolható zár szavatolja. Mivel a szerkezetben nem különül el a zárbetét és a zártest, a zárbetéttel kapcsolatos gyengítő tényezõk az ajtóban semmilyen formában nem jelennek meg. Ráadásul a szerkezet bármikor újrakódolható, így magát a zárat akkor sem szükséges cserélni, ha a hozzá tartozó kulcsot ellopják vagy elvész. Ebben az esetben csak egy új mintázatú kulcsra van szükség, amire a zár egy mozdulattal átállítható.

Borítás:

  • Az ajtó a legtöbb esetben burkolattal készül. Ez azt jelenti, hogy zárt állapotban a fémszerkezet nem látható, az ajtó külalakjában nem tér el az egyszerű bejárati ajtóktól.
  • A burkolat anyaga kétféle lehet: fa ill. MDF-lap. A felületkezelés faburkolat esetén vastag lazúrfestékkel, míg az MDF-lapnál Diccoplasttal történik.
  • A szerkezet kialakításából adódóan lehetőség van ezektől eltérő burkolatok és festékek használatára is. Cégünk komplett fémszerkezetekkel is foglalkozik, a Fáraó készülhet burkolat nélkül is, porszórással vagy színterezéssel.

 

Minősítés:

  • Büszkék vagyunk arra, hogy a biztonsági-ajtónk, legtöbb konkurensünkkel ellentétben, valóban rendelkezik a lakásbejárati ajtók legmagasabb szintû MABISZ minősítésével.
  • Besorolása: biztonsági ajtó I. kategória (MSZ ENV 1627-1630:2000 szabvány 5. osztály)
  • Ez egyben azt is jelenti, hogy a Mabisz-tagsággal rendelkező biztosítók teljes mértékben elfogadják a mint biztonsági bejárati ajtó, ami a legtöbb esetben jelentõs biztosítási díjkedvezményt jelent.

Ajtózár, zárcsere Budapest. Hívjon a nap 24 órájában!

Nincs olyan ajtózár vagy zárcsere probléma, amit ne oldanánk meg hatékonyan Budapest területén!