Ajtózár, zárcsere Budapest
Bármilyen típusú zárszerkezet és zárbetét cseréje

Bármilyen típusú zárban ajtózár, zárcsere Budapesten: 

 

+36 70 36 36 090 vagy +36 1 390 02 03 

 

Hívjon minket bizalommal non-stop az év 365 napján Budapest és környékén! Ajtózár és zárcsere Budapest!

 

Mikor válik szükségessé a zárcsere?

· Ha akad a kulcs a zárban ajtónyitás közben akkor mindenképp zárcsere javasolt, mert zárcsere nélkül elromolhat a zár és hamar kívül maradhatunk a saját ingatlanunkból.

· Kulcs elvesztése esetén is zárcsere szükséges, ha nem biztos benne, hogy nem találhatják meg a lakását, akkor is mindenképpen ragaszkodjon a zárcseréhez, mert zárcsere nélkül, ha mégis megtalálják vele az ingatlant könnyű szerrel jutnak be lakásába.

· Táskalopás esetén SOS zárcsere szükséges, mivel a táskában a kulcsok mellett az irataink is megtalálhatóak, így címmel és kulccsal a kezében zárcsere nélkül hamar üres lakásra érhetünk haza.

· Amennyiben gyanakszunk, hogy illetéktelen járt a lakásban, mindenképp ajtózár, zárcsere szükséges.. (Általában szórakozóhelyeken ideiglenesen eltulajdonított és lemásolt kulcsok estén szokott előfordulni.) Ajtózár ill. zárcsere nélkül sajnos a szórakozás szomorú véget érhet.

· Albérlő távozása után is célszerű a zárcsere. Mielőtt új albérlőnek kiadnánk a lakást, mert zárcserével sok kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat, hiszen zárcsere nélkül a régi bérlők visszajárhatnak az ingatlanba.

zárszerelés, ajtónyitás, ajtózár, zárcsere Budapest

Non-stop ajtózár és zárcsere Budapest

 

Szolgáltatásunk éjjel-nappal elérhető, akár 1 órán belül a helyszínre tud érkezni szakképzett kollégánk.

 

  • Ajtozár, zárcsere
  • Zárszerkezetcsere
  • Zárbetétcsere
  • Függőzárcsere

Kulcs elveszítése, zárhiba, albérlő elköltözése esetleg családi konfliktus miatt.

 

zárszerelés, ajtónyitás, ajtózár, zárcsere Budapest

Ajtónyitás profi módon, ajtózár és zárcsere Budapest területénElvesztett kulcs, kizáródott a lakásból, elromlott a zár...Ajtózár, zárcsere BudapestElveszett kulcs, beragadt vagy elromlott zár, családi konfliktus, albérlő távozása, költözésBetörés utáni javítás, ajtózár és zárcsere BudapestAjtózár, zárcsere Budapest és környékénAjtó zárhatóvá tétele, ajtózár, zárcsere BudapestAjtózár, zárcsere BudapestenKéttollú kulcsos biztonsági ajtóban zárcsere BudapestAjtózár, zárcsere biztonsági ajtóbanHevederzár nyitás, ajtózár és zárcsere BudapestHevederzárral ellátott ajtók nyitása és ajtózár, zárcsere nagy szakértelemmelBiztonságiajtó nyitás, ajtózár, zárcsere BudapestBiztonságiajtó nyitása, kulcs elveszítése, kulcs ellopása, állagmegóvás, zárhiba vagy egyéb okokból.Biztonsági rács nyitás, ajtózár illetve zárcsere BudapestA zár meghibásodása esetleg kulcs hiánya egyéb már korábban felsorolt ok miatt.Hatósági ajtónyitás, ajtózár, zárcsere BudapestCsőtörés, állagmegóvás vagy vészhelyzet esetén.Páncélszekrény nyitás!Páncélszekrény nyitás, széfnyitásHevederzár telepítés, ajtózár, zárcsere BudapestAjtózár, zárcsere Budapest és környékénBiztonsági ajtórács, ablakrács telepítés, ajtózár, zárcsere BudapestZárcsere, ajtózár csere BudapestPáncélajtó telepítés, ajtózár, zárcsere BudapestBiztonsági ajtó szervizelés, ajtózár, zárcsere BudapestBejárati ajtók, biztonsági ajtók javítása, beállítása és szervizelése.Páncélszekrény szervizelés, ajtózár, zárcsere BudapestBiztonságtechnikai tanácsadás és ajtózár, zárcsere BudapestBetörésvédelem, biztonságtechnika, lakások, irodák, raktárak betörés elleni védelméhez szaktanácsadás.