Páncélszekrény nyitás!

Zárcsere, ajtózár nyitás Budapest

Páncélszekrény nyitás, páncélszekrény átkódolás, zárcsere:

 

+36 70 36 36 090 vagy +36 1 390 02 03

Hívjon minket bizalommal non-stop, az év 365 napján!

 

Javasoljuk, hogy már annak előtte mentse elérhetőségeinket, hogy a segítségünkre lenne szüksége, mivel trezor, vagy páncélszekrény tulajdonosként idővel biztosan felmerülnek majd bizonyos feladatok, jobb, ha kéznél van a telefonszámunk!

 

Hogy miképpen zajlik egy páncélszekrény felnyitása, ha nem tudjuk a kódot, vagy elhagytuk a kulcsot, vagy zárcsere kell egy visszaélés miatt?

 

Természetesen ennek részleteiről nem beszélhetünk, bár annyit elmondhatunk, hogy sem lángvágóra, sem bombára, de még endoszkópra sem lesz szükségünk.

 

Már most mentse el elérhetőségeinket, vagy ha szükség van ránk, hívjon bennünket máris!

 

Mindannyian láttunk már olyan filmeket amikben, páncélszekrényeket, sőt páncéltermeket nyitnak ki, ezek közt van olyan amikor pillanatok alatt nyílik a páncélszekrény. Ezek a mesék, de van egy-két film amiben több óra és komoly felszerelés, lehallgatók, letapogatók, hajszáloptikák is felhasználásra kerülnek, hát ezeknek már több a valóságtartalma.

 

Persze amikor előkerülnek a robbanószerek és a lángvágó, az azért már túlzás. Na jó de végül is ezért szeretjük ezeket a filmeket.

 

A valóságban ez egész másképpen működik. Hatalmas típus ismeretre van szükség, hiszen miután az ügyfél telefonon felkeres minket, akkor 1-2 órán belül már ott kell lenni és ki kell nyitni a páncélszekrényt. Nincs idő utána nézni és persze nincs is hol, hiszen ezek nem nyilvános adatok. Hosszú évek tapasztalata szükséges.

Sérülés nélkül egy komoly páncélszekrény nem nyitható ki, ezt sokan nehezen értik meg, azt hiszik, hogy van valami trükk, hát jelzem nincsen, és nem is szabad, hogy legyen, hiszen akkor aki ismeri a trükköt az észrevétlenül tudná kipakolni az adott páncélszekrény tartalmát.

Természetesen szakmai titkokat itt nem szeretnék feltárni, de azért azt elárulhatom, hogy a páncélszekrények nyitásához, zárcseréhez elengedhetetlen szerszám a fúrógép. A nyitások minden esetben oly módon történnek, hogy utána a páncélszekrény, újra működőképessé tudjuk tenni, hogy az teljes értékű legyen. Vannak olyan páncélszekrények amit 30 perc alatt ki lehet nyitni, de vannak olyan (akár háztartásokban előforduló) komolyabb páncélok is, amit 2-3 óra, de nem ritkán akár 6-8 óra szakszerűen kinyitni.

Azt mindenképpen érdemes leszögezni, hogy amikor a saját (vagy céges) páncélszekrényünknek a kulcsát elveszítjük, vagy a kódját elfelejtjük, vagy csak szorul a kulcs a zárban, semmiképpen ne álljunk neki erőltetni, házilag kinyitni.... általában úgysem sikerül, vagy ha mégis sikerül nagyobb kárt teszünk a páncélszekrényünkben mint azt egy szakember tette volna. Néha előfordul, hogy valaki úgy dönt, inkább flex segítségével szétvágja a páncélszekrényt, mondván, hogy az már neki nem kell később, csak a benne lévő pénzt és a papírokat szeretni magához venni... Ilyenkor szokott flexelés közben a szikra mindent megégetni ami a páncélszekrényben van, ugye ez sem tűnik jó megoldásnak?

 

Amennyiben szerené profi módon megoldani a páncélszekrényének a felnyitását, zárcseréjét, átkódolását, vagy csak a karbantartását, akkor hívjon minket!

 

Ajtónyitás, zárszerelés, ajtónyitás, páncélszekrény nyitás, ajtózár, zárcsere Budapest

Ajtózár és zárcsere Budapest

Zárcsere, ajtózár nyitás Budapest

 

 

Ajtónyitás profi módon, ajtózár és zárcsere Budapest területénElvesztett kulcs, kizáródott a lakásból, elromlott a zár...Ajtózár, zárcsere BudapestElveszett kulcs, beragadt vagy elromlott zár, családi konfliktus, albérlő távozása, költözésBetörés utáni javítás, ajtózár és zárcsere BudapestAjtózár, zárcsere Budapest és környékénAjtó zárhatóvá tétele, ajtózár, zárcsere BudapestAjtózár, zárcsere BudapestenKéttollú kulcsos biztonsági ajtóban zárcsere BudapestAjtózár, zárcsere biztonsági ajtóbanHevederzár nyitás, ajtózár és zárcsere BudapestHevederzárral ellátott ajtók nyitása és ajtózár, zárcsere nagy szakértelemmelBiztonságiajtó nyitás, ajtózár, zárcsere BudapestBiztonságiajtó nyitása, kulcs elveszítése, kulcs ellopása, állagmegóvás, zárhiba vagy egyéb okokból.Biztonsági rács nyitás, ajtózár illetve zárcsere BudapestA zár meghibásodása esetleg kulcs hiánya egyéb már korábban felsorolt ok miatt.Hatósági ajtónyitás, ajtózár, zárcsere BudapestCsőtörés, állagmegóvás vagy vészhelyzet esetén.Páncélszekrény nyitás!Páncélszekrény nyitás, széfnyitásHevederzár telepítés, ajtózár, zárcsere BudapestAjtózár, zárcsere Budapest és környékénBiztonsági ajtórács, ablakrács telepítés, ajtózár, zárcsere BudapestZárcsere, ajtózár csere BudapestPáncélajtó telepítés, ajtózár, zárcsere BudapestBiztonsági ajtó szervizelés, ajtózár, zárcsere BudapestBejárati ajtók, biztonsági ajtók javítása, beállítása és szervizelése.Páncélszekrény szervizelés, ajtózár, zárcsere BudapestBiztonságtechnikai tanácsadás és ajtózár, zárcsere BudapestBetörésvédelem, biztonságtechnika, lakások, irodák, raktárak betörés elleni védelméhez szaktanácsadás.